„Bad Neighbours 2“ / „Да разлаем съседите още веднъж“ (2016) – трейлър с БГ субтитри

12030
Published on 20.01.2016 by admin

Този май заклетите врагове Зак Ефрон и Сет Роугън ще обединят сили срещу една от най-големите човешки напасти – палавите колежанки, в „Да разлаем съседите още веднъж“.

Преди две години в „Да разлаем съседите“ братството на сексапилния Зак Ефрон се нанесе в прекрасна къща на тиха и спокойна улица и за малко напълно да съсипе живота на Мак (Сет Роугън), Кели (Роуз Бърн) и новородената им дъщеря със своите непрекъснати партита. Колежаните загубиха битката за квартала… досега. В „Да разлаем съседите още веднъж“ Кели е бременна с второ дете, а семейството е на път да се сдобие с по-хубава къща в предградията. За целта обаче трябва първо да продадат своята. И точно когато животът им почти се нарежда, в съседство се нанася колежанското общество Капа Ен Ю. Въпреки надеждите на Мак, че момичетата са по-тихи и по-добри съседи, мацките доказват, че греши, още с нанасянето си. Мак и Кели ще трябва да се обърнат за помощ към Теди Сандърс (Зак Ефрон)… Но дали и той има силите да се справи с бандата разгонени мадами или ще падне жертва на сестричките от Капа Ен Ю, предстои да разберем този май в кината.

Редом до Сет Роугън, Роуз Бърн и Зак Ефрон, в „Да разлаем съседите още веднъж“ се завръщат още Лиса Кудроу, Дейв Франко и Айк Баринхолц. В най-големия кошмар на Мак и Кели ще се превърнат Клои Грейс Мориц („Кери“, „Шут в г*за“) и Селена Гомес („Купонджийки“).

http://www.operationkino.net

Facebook Comments
Category Tag


195 коментара

Add your comment