Philip Morris въвежда „MARLBORO M “ цигари марихуана

 

 

Phillip Morris, най-големият в света производител на цигари, съобщи днес, че те ще се присъединят към  множеството лобита за легализация на марихуаната, и започване производство на цигари марихуана. Предлагана на пазара под марката „Marlboro M“, цигарите ще бъдат предоставени на разположение за продажба в  марихуана лицензирани обекти в щата Колорадо, и щата Вашингтон, когато тя  ще стане легална по-късно тази година .

Serafin Norcik , вицепрезидент на маркетинг отдел Phillip Morris  заяви в интервю, че компанията е била заинтересована от идеята за включване на пазара на канабис, и  наблюдава  пазара от известно време. Едва когато последните инициативи за  легализация  са факт и  са положителни за щатите – Колорадо и Вашингтон, компанията най-накрая е взела решение да влезе на пазара.

Marlboro-Cannabiс 1

Norcik добави, че те са започнали да се свързват с бивши наркобарони в Мексико и Парагвай, в момента най-големите страни  за производство в света на марихуана , за възможността за създаване на разпределен пръстен през континентите Северна и Южна Америка, за да рационализират захранващите линии.

Тъй като  тютюневите изделия в момента са забранени в реклами и промоции в Съединените щати, Phillip Morris също е отделило огромно количество – $ 15.0 милиарда бюджет за реклама, само за да се насърчи новата „Marlboro M“ и сега се преговаря с големи мрежи и издатели, за да започне маркетинг на продукта за потребителите през втората половина на 2016.

„В момента, законът ограничава закупуването само на един пакет в даден момент. Цените започват от $ 89 на опаковката. Трябва да сте на 21 години или по-възрастни, за да купувате и трябва да се осигури  самоличност със снимка. Всяка препродажба на цигари Philip Morris Marlboro Марихуана подлежи на глоби и затвор в съответствие с местните закони. “

 

http://healthydiethealthyspirit.com/

D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

232 коментара

Add your comment