Шок: Миналото и историята на Ася Капчикова са потресаващи!

Ася Капчикова произхожда от семейство на помаци. Плеймейтката е родена и израснала в Девин, където не толерират голотиите. Половинката на рапъра Криско обаче не обича да говори за тази част от своята биография.

 Тя се срамувала да си признае, че е мюсюлманка и крие дълбоко роднинството си с родата си. Ася буквално избягала от техния край и от порядките. Родителите й искали

насилствено да я омъжват за момче от техния край, но Ася не искала да има примирената съдба на жените от родното си място, нито да се забулва с бурки или кърпи за глава.

Тя предпочитала свободния живот в столицата и затова пристигнала тук, за да живее друг живот. Започнала да работи като танцьорка в нощните клубове. Тя с лекота захвърляла бързо дрехи и задръжки, и скоро станала една от най-добрите в бранша.

Освен това Ася се отдавала с лекота и на други удоволствия, от които печелила добре. Според запознати тя станала ненадминат виртуоз в кревата и сбъдвала дори и най-смелите мечти на мъжете. А и не само на тях.

 

Asq1

 

Ася Капчикова участвала и в тройки, и дори се отдавала със страст и плам на любовта си към собствения си пол. Тези, които само веднъж опитвали ласките на Ася в леглото, дълго не забравяли нейните креватни умения и отново я търсели.

Ася Капчикова без никакви предразсъдъци се съблича и за „Плейбой”. Въпреки че и Криско не е известен със старомоден морал и задръжки, но той също е втрещен от изцепките на своята Ася. Защото тя без капчица свян сваля дрехите си и може да участва във всякакви по-разгорещени  фотосесии, стига да са добре заплатени, доверяват близки до плеймейтката.

Майката на Ася Капчикова разбрала какви ги върши нейната дъщеря и вдигнала ръце. Тя толкова се засрамила, че й било неудобно да гледа съседите си в очите, разкриват комшии на семейството на моделката.

Facebook Comments

62 коментара

Add your comment