Тийнейджъри си направиха лятно порнокино на площад в Шумен

 

Изобретателни тийнейджъри си устроили лятно порнокино под небето на шуменския площад „Оборище“.

 

Това разказа пред „Монитор“ шокирана майка. Прожекцията била осъществена от кабелен оператор, който оставил работещ телевизор на витрината си.

Еротичният видео купон започнал към 21 часа в неделя. Няколко деца били тръгнали за съседния хранителен магазин, когато видели, че в затворения вече офис на доставчик на интернет и кабелна телевизия е оставен включен телевизор. Някое от хлапетата се сетило, че с приложение за мобилния телефон може да управлява телевизора. Решило на практика да покаже как смарт телефонът се превръща в тв дистанционно. Моделът бил „Тошиба“, децата бързо намерили съответното приложение и вместо да оставят рекламния канал на оператора, прехвърлили програмата и пуснали актуално за часовия пояс порно.

Детската аудитория се оживила и на безплатното порно започнали да се струпват и тийнейджъри от съседни улици. Сексуалното ограмотяване на подрастващите можело да продължи във видеоформат и цяла нощ, ако в случката не се намесил ядосан възрастен. Сред публиката, която попивала с жадни очи знания от екрана и коментирала вещо действията зад стъклото, бил и 7-годишният му син. Като видял таткото какво върви в „лятното кино“ и по какви мръсотии са зейнали устите на децата, решил да сложи край на прожекцията.

Нямало как да спре телевизора, затова се хвърлил на почти самоубийствен жест. Разбил стъклото на вратата, до която имало стикер на охранителна компания, за да дойдат гардове и да спрат телевизора. Речено-сторено – миг след звъна на строшени стъкла пред офиса на компанията се чул и писък от гумите на охранителната фирма. Гардовете се ориентирали бързо в ситуацията и извикали полицаи, а униформените отвели мъжа за справка в полицейското управление. „Ако бях там, щях да залея цялата им витрина с боя“ – ядосваше се вчера майка, която вини компанията, оставила включен телевизор без контрол. Случаят вероятно можел да мине и без трошене на стъкла, защото в 20,50 ч на тел. 112 вече имало подаден сигнал за порно от витрината на кабелен оператор на площад „Оборище“. Вчера по обяд майстор-стъклар оправяше поразиите.

 

D&D
Facetube.bg

 

Facebook Comments

2 коментара

Add your comment