Служител от голяма банка иска СЕКС ИЛИ ПОНЕ.. от клиентка, за да одобри кредита и. Вижте какво и говорил

 

Потресаващ случай на чиновник, който директно си поискал секс или „поне голи снимки“ от клиентка за кредит, за да я одобри, пише столичен ежедневник.
Историята на 32-годишната Емилия Р. е потресаваща. Тя се разиграва в клона на една от най-големите и уважавани банки в столичния квартал „Младост“. Спестяваме името на финансовата институция, тъй като в случая тя е реагирала адекватно и е отстранила нахалника от редиците си. Младата дама поискала заем в размер на 6000 лева – трябвали и спешно за операция на нейна близка. Доходът и обаче не бил висок, за да го получи. Честа практика е в такава ситуация да се поиска служебна бележка от работодателя или да се стигне до споразумение с банката за по-ниски вноски, които да се изплащат 3 или 5 години.

Вместо да изисква това, банковият служител Милен П. предложил да подправи доходите и, за да получи кредита, но директно поискал и нещо в замяна.

 

Първоначално чиновникът настоял за отплата в натура, обещавайки, че след като намачкат чаршафите за няколко часа, Емилия ще си получи парите дори на по-ниска лихва. Младата жена възмутена отхвърлила предложението, но банкерът веднага и пуснал нова оферта – само да изпрати свои голи снимки. Милен обаче изтъкнал предварително, че тя губи, ако се съгласи с второто предложение, тъй като бил много надарен и всяка жена, с която бил спал, го търсела отново и отново. Увещаването продължило цели 20 минути, като в крайна сметка се намесила управителката на банковия клон, която дошла да попита какво се случва. Емилия, която така и не била променила решението си – нито да приеме секс офертата, нито тази да праща голи снимки, използвала момента да се измъкне от перверзника и напуснала възмутена клона.
Няколко дни по-късно унизената дама обсъдила случката със свои приятелки, които я убедили да подаде сигнал или поне да се оплаче в банката за унизителното отношение. Младата жена така и направила. Оказало се обаче, че тя не била първата, на която банкерът правил неприлични предложения. Десетки жени вече се били жалвали от мъжа, но той се ползвал с протекциите на шефката на клона и затова не бил уволнен. Емилия обаче не се отказала и се обърнала директно до централното ръководство, откъдето взели присърце шокиращата история. Дори получила писмо с извинение и уверение, че след вътрешно разследване перверзникът ще бъде уволнен. В знак на извинение от банката и отпуснали веднага 6-те хиляди лева с почти нулева лихва.
„Най-фрапиращото е, че Милен в никакъв случай не бе грозен мъж. Напротив, беше красавец с атлетично тяло. Вероятно ако ме бе поканил на вечеря, бих излязла с него, но такова директно нагло предложение ме отврати. Очевидно има някакви психически отклонения. Въпросът е защо са му позволили да притеснява по този начин десетки жени и колко от тях са се съгласили на условията му“, признава Емилия.
В момента банката прави щателно разследване на всички кредити, отпуснати от служителя. Възможно е той да бъде даден на прокурор.

 

D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

178 коментара

Add your comment