Сашка Васева може да не влезе във ВИП Брадър заради фобия

 

Сашка Васева е поканена да стане един от съквартирантите на ВИП Брадър наесен. Но дупнишката мадона може и да не влезе в култовото шоу. Причината е странната фобия на поп фолк динозавъра. От години певицата е измъчвана от болестта клаустрофобия. Тя изпитвала неистов ужас от затворени помещения, стаи без прозорци, тесни пространства.

sasa77-300x166
„Заради тежката форма на клаустрофобия не мога да летя със самолет, да се возя в асансьор, да стоя в тесни пространства. А в Къщата на Големия брат ще ми се налага да бъда в затворени и тесни помещения. Затова може и да не влезна във ВИП Брадър”, разкрива фобията си атрактивната поп фолк дива.
Певицата сподели още, че в момента наистина преговаря с продуцентите на шоуто и е поканена от тях за участие. Хонорарът също не бил за пренебрегване и я удоволетворявал, но единствено страната й мания може да й изиграе лоша шега.

Поп фолк дивата сподели също, че това не е от сега, а още от студентските й години. Още от тогава има страх от малки помещения и стаи без прозорци, пише „Всеки ден”.

„Не се страхувам, че ще се изложа, ако влезна в Къщата. Но изпадам в паника от тесни и затворени пространства”, споделя динозавърът на поп фолка.Сашка Васева казва, че ако все пак успее да влезе и да преодолее паниката си, ще е такава вътре, каквато е винаги. Ако е тъжна, ще се проличи, ако й се пее ще го направи, а трябва ли да каже някому нещо в лицето, изобщо няма да се поколебае да му изстреля истината.

„Най-вероятно на хората ще им е интересно да ме видят и в различна ситуация”, коментира певицата.
В момента тя ходи на сеанси при психиатъра на телепродукцията Ани Владимирова. Ако специалистката я накара да осъзнае, че къщата не е затворено пространство и да й помогне да преодолее страховете си, Сашка Васева обещава да влезе с цялото си великолепие вътре.

D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

379 коментара

Add your comment