Нешка Робева за трагедията с Цвети: Защо всички ровят с мръсните си ръце в душите на тези деца?

Имаме едно посегнало момиче, но и още пет, които го преживяват и имат нужда от помощ.
Това каза Нешка Робева пред Нова телевизия, предаде Пик. Бившата треньорка по художествена гимнастика коментира трагичния инцидент с гимнастичката Цветелина Стоянова, която преди два дни падна от шестия етаж.

„От край време, когато децата ставаха шампиони голяма част от журналистите обявяваха, че това не е спорт, а изкуство. Имаме едно дете, което е посегнало и е направило това, но има още пет момичета, които го преживяват и имат нужда от помощ. Нека им кажем, че ги обичаме и имаме нужда от тях. Защо всички ровят с мръсните си ръце в душите на тези деца. Една голяма част от хората не познават тези състояния. Дори семейството й не е могло да разпознае състоянието на Цвети, защото ако са го разпознали веднага са щели да потърсят психиатър“, коментира Робева.

„Българинът не разбира психическите заболявания. Има огромна преса върху младите хора. Това са професионални състезатели. Нещо ги зомбират или са насила вътре. Те имат право на свободен избор и това е тяхната професия, а че предстартовите състояния са тежки, е друго нещо. Добре нека концлагерът да е бил при Нешка Робева, но сега не е така. Защо трябва греховете на Нешка Робева да се прехвърлят върху този отбор. Споровете ми с Илиана Раева винаги са били, защото тя искаше да им създаде максимален комфорт. Защо всички медии и мръсното интернет пространство нямате милост към тези деца?“, попита възмутено Нешка Робева.

 

D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

138 коментара

Add your comment