Любомира успя! Аплодисменти за момичето, което смени Цвети в ансамбъла

 

Президентът на БФХГ Илиана Раева похвали представянето на резервата Любомира Казанова, която беше част от ансамбъла, завършил на пето място в многобоя на европейското първенство по художествена гимнастика в Холон (Израел) снощи. Казанова замени в последния момент в състава Цветелина Стоянова.

„Респект към резервата Любомира Казанова. Тя разбра един ден преди заминаването, че ще играе на европейско първенство. До момента не е участвала на нито едно състезание. Това беше първият шок за нея. Вторият беше възможно най-ужасен – страшната новина за Цвети. Третият се оказа възможно най-отвратителен – появата от нищото на човек, който я нарече протежето на Илиана Раева, заради поста на баща й (гнусна лъжа), който си позволи безочливо да продължи с лъжите си и да каже, че заради нея е махната Цвети Стоянова, което беше възможно най-кошмарното нещо за Казанова“, написа Раева във „Фейсбук“.

„Помията, която се сипеше върху нея в интернет пространството, беше жестока. Като прибавим и тоталния психологически срив на отбора, на чиято помощ тя разчиташе, дебютът й може да се нарече единствено с една дума – Кошмар! Но тя мълчеше. Тренираше и изобщо не говореше. Само тя си знаеше какво става в душата й. Всички в залата гледаха основно нея, защото искаха да видят кой ще замести Цвети. Тя виждаше това, но продължаваше да прикрива огромното си вълнение. Любомира успя! Игра за първи път, при възможно най-ужасните обстоятелства! Игра без нито една грешка и двете съчетания! Момичетата и Ина направиха всичко възможно да получи вярата, която й беше нужна! Любомира Казанова не само игра без грешка, но остави отлични впечатления! „Сговорна дружина планина повдига“!

„Прекрасна беше, Бубе! В този ад, в който попаднахме и изживявахме през тези дни, ти показа толкова силен характер, смелост и готовност да помогнеш на отбора, че предизвика възхищението на всички! Гордея се с теб, смелото ми момиче!“, написа още Раева.

13507133_1088046784574412_6626323475247568525_n
D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

79 коментара

Add your comment