Гол ресторант отвори в Лондон (снимки 16+)

 

Ресторант The Bunyadi в Лондон, който позволява на клиентите да хапнат напълно разсъблечени, прие първите си посетители, съобщава Digital Trends.

40
За обяд в необичайното заведение с 42 места са се записали над 46 хиляди човека. Тъй като е планирано ресторантът да работи само три месеца, не всеки с резервация ще има шанс да опита авторската кухня гол.
Веднага щом влязат в The Bunyadi, гостите трябва да се съблекат и да се настанят в зоната за разсъблечени. Може да наметнат халат и да седнат в сепаретата за полуголи. Докато вечерят, клиентите може да променят решението си и да застанат на „пътя на чистотата“, като съблекат остатъка от дрехите си и се преместят в „голата“ зона.
Философията на създателите на голия ресторант била да дадат на посетителите максимално естествено усещане. „Възможност да се насладиш на една вечер без никакви примеси“, разказва основателят на проекта Себ Лайл. „Тук няма никакви химикали, изкуствени оцветители, ток, газ, телефон и дори дрехи. Идеята е да изпиташ истинско освобождение“, пояснява собственикът на ресторанта.

45

Тъй като в заведението смартфоните са забранени, едва ли може да се чакат много снимки от там в социалните мрежи от The Bunyadi, но все пак някои се появиха в мрежата.

Гостите могат да избират 5 ястия от стандартно меню. Има и веганска версия. Усещанията в голия ресторант могат да се подсилят и с органично вино.

47

Мебелите в заведението са само от естествени материали, предимно от дърво. Сервира се в глинени съдове. В кухнята не се използват ток и газ.

46
Гол ресторант ще отвори врати на 29 юли и в Япония. Там няма да се допускат хора с наднормено тегло и с татуировки. Клиентите трябва да са навършили 18 г. и не по-възрастни от 60 г. Който не иска да е съвсем дибидюс, ще може да се поприкрие с хартиено бельо.
D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

203 коментара

Add your comment