(Видео) Как се правят драконите за филма “Игра на тронове”

 

 

Четвъртият сезон на ТВ сериала, който стартира през април миналата година, жъне не по-малко успехи от своите предшественици, а създателите на популярния филм не пропускат нито един шанс да привлекат зрителски интерес към него. Със сигурност такъв имат и почитателите на компютърната анимация, голяма част от които сигурно вече е имала възможност да се порадва на ефектните дракони от сериала.

 
А наскоро компанията Pixomondo, която отговаря за CGI ефектите във филма Game of Thrones, е пуснала в YouTube любопитно видео, в което подробно е показан процесът на създаването на драконите и тяхното „съживяване“ в кадрите.

 
Както можете да се уверите и сами от клипчето по-долу, на началния етап драконите изглеждат като смешни герои от посредствена компютърна игра от преди петилетки, но след оконачтелната полировка тяхната реалистичност направо смайва. Със сигурност в това отношение драконите от „Игра на тронове“ могат да се съревновават, при това успешно, с динозаврите от очакваният филм Jurassic World.
 

 

 

D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

159 коментара

Add your comment