Вдъхновяващи мисли на Анджелина Джоли. „Всеки ден ние избираме кои сме, от начина, по който се определяме“

 

Преди седмици, една от най-забележителните жени и актриси в света, Анджелина Джоли навърши 41. Въпреки че днес не излиза от класациите за най-сексапилните жени, в тийнейджърските си години Джоли често била повод за подигравки.

Твърде слабото ѝ тяло, високият ѝ ръст и шините, с нищо не подсказвали, че един ден тя ще бъде толкова забележителна. Отвъд красотата и таланта ѝ на актриса, Анджелина Джоли е известна и с активната си позиция и благотворителните си акции по много хуманитарни въпроси. От 2001 година тя е пратеник на добра воля на Агенцията за бежанците на ООН.

Зад хуманизма и красотата се крие и голяма доза смелост. През 2013 година Джоли се подлага на превантивна двойна мастектомия, а две години по-късно премахва отново като превантивна мярка и яйчниците си. Вдъхновени от личността ѝ, споделяме няколко силни цитата на Анджелина Джоли.

„Не ми пука, ако хората ме смятат за глупачка. Не ме е страх от това как някой ме възприема.“

„Винаги играя жени, с които бих излизала.“

„Имам толкова много в живота ми. Искам да бъде от полза за света.“

„Животът идва с много предизвикателства. Тези, които не бива да ни плашат, са тези, върху които можем да поемем контрола.“

„Терапия? Нямам нужда от това. Ролите, които избирам са моята терапия.“

„Явява ми се бръчка над лявата вежда, защото не мога да спра да я повдигам, и знаете ли … това страшно много ми харесва.“
„Всеки ден ние избираме кои сме, от начина, по който се определяме“

 

D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

99 коментара

Add your comment