Slatkaristika feat. Krisko – Tik-Tak [Official HD Video]

197
Published on 01.11.2016 by aaronballou

Music Video by Slatkaristika feat. Krisko performing „Tik-Tak“
Produced by Inovativa Group 2016

www.facebook.com/SlatkaristikaOfficial
www.twitter.com/mmarinkovik
www.slatkaristika.mk

www.facebook.com/kriskoofficial
www.instagram.com/kriskobeats
www.krisko.bg

Performers: Slatkaristika & Krisko
Music: Ivan Jovanov / Jovan Jovanov
Producer: Ivan Jovanov – Iwayo
Video: Flux
Download: http://itunes.apple.com/album/id1097564211?ls=1&app=itunes

Special thanks to:
Energi`S
Sport M
Facing The Sun

Thanks to:
2Bona
Dj Che
Lece & Fiki – Storyteller
Velibor Dzarovski – Dzaro
Jasna Trinity
Elena Trajkovska
Kaliopi Temelkovska
Bobanco Kick-Box
Petar – Facing The Sun
Red i Bole
HIt Casino Hotel Dojran

Lyrics:
Слаткаристика:
1 Строфа:
Времето е пари, па работам во интерес на времето,
така досадата поминува интересно.
Гладен, се понашам ко да не сум јаден.
Kаде? Трагам по рецептот на Метузалем.
Мали! Лесно е да дојдеш до внимание,
али тешко е да дојдеш до влијание.
Делувам ко да, не знам паметот кај ми е,
играва е курва јас ја оплодив ко Kanye.
“Gold Digger“ пишав дека сум “Gold Wigga“
и со текот на времето само буквите ги болдирав.
10та година циљам на милион,
но мечта за милион доаѓа од сиви дом.
Тик так тигириги рик так X3
Слепиот најдобро се снаоѓа у мрак. Тик Так. Дај пак.

Слаткаристика:
2 Строфа:
Не, јас немам почнато од нула,
глеј ја имам почнато од була.
Сањам за цела ера кариера,
за исто сањаат и оние што моментално серат (тука доле).
Стварно не знам што се толку наапани,
ја не праам рап, ја пра пра праам пари.
Парите се отепувачка се прават али,
некад мора да ги повикаш со “Avakari“.
Играва ја свртев 100 пати, не можам веќе,
долго време главниот ми е смешен.
Мењам воз кој тргнува од Балкан,
времето е солено, па не сум више Слаткар.
Тик так тигириги рик так X3
Слепиот најдобро се снаоѓа у мрак. Тик Так. Дај Пак.

Криско
3 Стрoфа:

(c) ALL RIGHTS RESERVED Inovativa Group & Facing The Sun
Facing The Sun Copyright Management

Facebook Comments
Category


Add your comment