50 години Стоичков ! Ицо: Очаква ни голям спектакъл, това е мач за всички българи

Христо Стоичков изрази голямата си радост от наближаването на голямото шоу по случай 50-годишният му юбилей. Ицо заяви, че не забравя откъде е тръгнал и е щастлив от възможността да зарадва всички българи, които искат да видят световни звезди в утрешния мач. На специална пресконференция, заедно с Хосе-Мари Бакеро, Иван Саморано, Даниеле Масаро и Пьотр Новак, Христо разказа накратко за утрешния мач.

EMO_8006
„Останаха няколко часа до това събитие, което избрахме да бъде в България. Много бих искал хората да дойдат да и видят един спектакъл. Този мач е за тях, защото не съм забравил откъде съм тръгнал. Избрахме и тази специална дата – 20 май, защото за мен ще остане паметна, както за България и най вече за дрийм тийма на Барселона, спечелвайки първата европейска шампионска титла през 1992 година“, каза Стоичков.

00605127

„Изключително съм щастлив и радостен, че днес имам възможността да представя част от бившите ми колеги, а също така и противници, с които останахме приятели извън терена. Затова сме подготвили нещо специално, хората ще бъдат изненадани, но няма да издаваме много от нещата“.

Хосе-Мари Бакеро:

„Искам да благодаря най-сърдечно на Хосе-Мари Бакеро. Повече от 20 години сме неразделни. На него дължа страшно много“.

Иван Саморано:

„Човекът, който донесе най-голямата радост на чилийския футбол. Излезе много малък от страната си и отиде. Независимо, че е играл в Реал Мадрид, ние останахме приятели“.

Даниеле Масаро:

„Винаги се е стремял да покаже най-доброто от себе си и винаги е искал да бъдем приятели. Нашето съперничество е само на терена, а извън него сме големи приятели“

Пьотр Новак:

„Бях щастлив и горд, че успяд да играя с него в Чикаго Файър. Дълги години бе капитан на Полша. Една голяма личност“.
D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

Add your comment