Слави се оттегля от „Шоуто на Слави“, сменя го Виктор Калев

Неочаквана реформа се готви през септември в ефира на БТВ. След 16 години на екран Слави Трифонов е готов да предаде щафетата и от септември водещ на едноименното шоу да бъде не друг, а един от най-верните му актьори – Виктор Калев, пише в.„Всеки ден“

От няколко месеца се говори за разрив в отношенията между Дългия и Калев. Актьорът не се е появявал на снимачната площадка от октомври миналата година, като тогава дори се очакваше Виктор да напусне шоуто и да се развива в актьорската професия. Тогава се стигнало до договорката, че той повече няма да се появява в предаването на Дългия, но ще се скрие от публичното пространство, докато договорът му не изтече. Но мистерията около изчезването на Виктор от „Шоуто на Слави“ се оказва съвсем различна – просто актьорът се е захванал с ударна подготовка и безброй репетиции за автобиографичния му моноспектакъл, турнето по който започва през юни.

Самото шоу, което Калев ще изнесе в няколко града у нас, се финансира лично от Дългия и е своеобразен тест за Виктор дали може да се справи самостоятелно като водещ. А през септември се очаква актьорът да се върне на бял кон в предаването и директно да седне на мястото на Трифонов.

Преди няколко години Слави точно с такава цел – да си намери заместник, направи конкурс в предаването за нов водещ, излъчи се и победител, но той така и не седна на стола му. Явно така сега ще се случи с Виктор Калев.

Още не е уточнено дали името на предаването ще бъде сменено за следващия телевизионен сезон, но запознати твърдят, че било напълно възможно от септември, с начален час 22,30 вместо „Шоуто на Слави“, зрителите да гледат „Шоуто на Бенда“.

Трифонов очевидно се готви активно за влизане в политиката. Преотстъпвайки стола си, той ще спре и нападките, че използва шоуто като пропаганда, въпреки че реално ще дърпа конците и на новия формат.
D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

169 коментара

Add your comment