САЩ ГРЪМНА! Легендарният астронавт Браян О’Лиъри разкри най-усърдно пазената тайна на НАСА на смъртния си одър

 

Американският астронавт и водещ учен Браян О’Лиъри направи шокиращи разкрития за начина, по който правителствата потискат човечеството на смъртното си легло!

Той решава в последните си мигове да разкрие една истина, която може да се окаже най-голямото доказателство, че нашият свят се управлява от зло!
Американският герой разкри, че НАСА разполага с разработено устройство, което казано директно създава безплатна и екологично чиста енергия от въздуха.

Според О’Лиъри НАСА от десетилетия разработва това устройство, което създава повече енергия от колкото изразходва – което го прави генератор на безплатна енергия!

Става въпрос за електромагнитен генератор, което задвижва енергийни частици и генерира електрическа мощност чрез електромагнетизъм. Устройството, което улавя електроните, се нуждае само от малко начално количество електроенергия първоначално. Това малко количество се преобразува след това в голямо количество електрическа енергия!

Неголеми генераторни станции могат буквално да захранват цели градове! Възможно е да се постави и в автомобил, което значи, че няма да имаме нужда от гориво!

Опитите са успешни и НАСА има технологията, с която да направи цялата енергия на планетата абсолютно чиста и безплатна!

Подобна технология е революционна! Тя е в състояние буквално да спаси света.

Безплатна енергия за всички ще значи край на световния глад и бедност. Край на замърсяването на нашата планета! Тогава човечеството ще просперира, а хората ще живеят в щастлива утопия! Това е абсолютно реално да се случи още днес в нашия свят…

Но няма да се случи.

Ето защо: НАСА потулва проекта тотално. Откритията се засекретяват и погребват в архивите. Въпреки, че съществува от години тази нова технология би била пагубна за кукловодите!

Само си представете какво ще се случи с днешните „властелини на човечеството“, ако гигантските приходи от енергия и горива секнат. Ако хората нямат нужда от атомни електроцентрали, природен газ, нефт, въглища това ще засяга сериозно интересите на сегашната върхушка.

Глобалното господство на суперсилите днес се крепи точно на енергийните ресурси, и ако те рязко загубят своята стойност, това би означавал тотален крах на системата.

Система, в която човеците буквално унищожават най-ценното, което имат- своята планета, за да извличат енергията, която могат да имат безвредно и безплатно от въздуха! Но сегашната система пропита с милиардни интереси, които няма да бъдат изкоренени лесно, и които поне още с десетилетия „върхушката“ ще изнасилва майката Земя.

Дано, когато осъзнаят своята грешка не е прекалено късно.

Може би е хубаво това, че в сегашния ни свят революционните идеи и изобретения, вместо да бъдат подпомогнати, са срещнати с възражение и лошо отношение – заради желания, лични интереси, глупост и незнание; преминават през изпитанията, през безсърдечните мъки на комерсиалното съществуване. Така всичко велико от миналото е било осмяно, обвинявано, потискано – само за да се издигне още по-могъщо и триумфално от борбата.

 

D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

Add your comment