ЛЮСИ ИЛАРИОНОВ СВАЛИ 15 КИЛОГРАМА СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА НА КОЯТО СЕ ПОДЛОЖИ В ТУРЦИЯ

 

Люси Иларионов, който се подложи на уникална операция по изрязване на стомаха му в Анкара, вече е свалил първите си 15 килограма. Три седмици след интервенцията топ режисьорът вече се е върнал към обичайния си ежедневен ритъм.

Допреди няколко дни Люси е бил на изключително строга диета – вода, чай, айрян и ошав. „Сега трябва да започна леко захранване с меко сирене, крема сирене, варени или задушени зеленчуци. Рибка ще мога да хапвам. И трябва да се дъвче по много, защото стомахът ми реално не може да преработва храната”, сподели режисьорът. Другият месец Люси ще почне да ходи на плуване, за да може да се стяга и изпъва кожата, защото с топенето на килограмите ще остане доста в излишество. „Вече съм свалил 15 кг. Гарантират ми, че до вторият месец ще сваля поне 40 кг.

След това ще става малко по-бавно. Не изпитвам никакъв апетит. 6-7 месеца няма да имам никакъв апетит, няма да ми се яде въобще. Сега ми дават някакви бебешки кашички и супа, която е на каша, но аз въобще не ям от тях, не ми се яде”, сподели още Люси.

На всеки десети дни диетолозите от турската клиника му изпращат по имейла указания за това какво трябва може да приема и какво трябва да избягва. Това, че почти не яде нищо, въобще не се отразява на жизнения му тонус, защото пие специални витамини и ензими, които са му изписали докторите в Анкара. Пие и специални капки три пъти на ден за мускулите. Всичко това го поддържа в кондиция. „Предстои да си изследвам кръвната захар и другите кръвни показатели. Още в болницата те бяха в нормални граници. Всичко е 6!”, обобщава картинката Иларионов.

На всички обяснявам, че  : никакви болки в коремната област не изпитах.

Но когато хирурзите са работили вътре с машините, са вкарали някакви газове. Газовете отиват нагоре и единствената болка, която изпитах след като излязох от упойката, беше в раменете. Казах им: „Какво стана, нали уж ми оперирахте стомаха?”. Трябваха ми 1-2 дни да изкарам газовете и всичко беше наред. Станах още на първия ден вечерта след операцията, на 3-4-я вече постоянно ходех, защото ме беше заболял гърба и най вече г.за от лежане. А годеницата ми Ани беше моят медицински ангел. Тя беше много по изплашена от мен, но от друга страна, не знам как щях да се справя без нея”, споделя Люси.

Откакто се е върнал в България, именитият режисьор не се е спрял. Вече шести ден е на снимачната площадка. Заснел клип на фолкдивите Анелия и Мария, на колегата им Галин, две реклами.

Гръцката звезда Никос Вертис пристига на 16 май и той  ще бъде с него цяла седмица.

fb_398c9d7e9c4ef5c6c7c1589d079137ae

D&D

Facetube.bg

Facebook Comments

117 коментара

Add your comment