Вижте отвътре самолетът на Доналд Тръмп. Истински летящ дворец

 

 

Милиардерът, запътил се към президентското кресло в САЩ – Доналд Тръмп, изглежда сериозно е помислил върху това как да си създаде максимален уют и лукс през дългото време, което прекарва във въздуха, съобщи Нова ТВ.
В официалния канал на Тръмп в един от сайтовете за видео споделяне е качен клип, който показва отвътре частния му самолет „Боинг 757-200“.
Ексцентричният милиардер платил 100 млн. долара за машината, която нарича T-Bird. Самолетът е негова собственост от 2011 г.
Доналд Тръмп обаче не го купил чисто нов. Преди това машината е експлоатирана от нискотарифната авиокомпания Sterling Airlines, а по-късно и от мексиканската TAESA.
Първия си полет луксозният самолет извършил през май 1991 г. Четири години по-късно става собственост на съоснователя на Microsoft Пол Алън и в следващите 15 години той изпълнява полети за ръководството на компанията.

Когато Доналд Тръмп се сдобива с машината, тя е променена до неузнаваемост. Изменения има както в пилотската кабина, така и във вътрешната част. „Боинг 757-200“ може да превозва до 239 души на борда си. Самолетът на кандидата за президент на САЩ обаче има възможност да поеме едва 43-ма пасажери заради преобразяването си. Машината разполага с удобни и широки седалки, две спални, огромен телевизор, позлатена баня, кухня, трапезария и още редица екстри.
D&D
Facetube.bg

Facebook Comments

93 коментара

Add your comment